Eini Lemmelä YTP:n projektiasiantuntijaksi

Sirpa Komulainen (sirpa.komulainen a ytpliitto.fi), 15.12.2017

Maatalous- ja metsätieteiden maisteri Eini Lemmelä työskentelee Ympäristöteollisuus ja -palvelut YTP ry:ssä projektiasiantuntijana Aalto PRO:n Further Educated with Companies (F.E.C.) -koulutusohjelman kautta. Hän aloitti koulutuksen 1.12.2017 ja jatkaa työskentelyä Ympäristöteollisuus ja -palvelut YTP ry:ssä 5.6.2018 saakka.

Eini on kokenut ympäristö- ja luonnonvarataloustieteen asiantuntija. Hän on työskennellyt usean vuoden ajan Suomen Yrittäjät ry:ssä energia- ja ilmastopolitiikan ja ympäristöpolitiikan edunvalvontatehtävissä sekä taloudellisiin tutkimuksiin liittyvissä tehtävissä. Hän tuntee laaja-alaisesti Suomen ja EU:n ympäristöpolitiikkaa ja -lainsäädäntöä sekä elinkeinoelämää ja yrittäjyyttä.

YTP:ssä Eini vastaa hanketehtävistä sekä kiertotalouden ekosysteemiverkostojen edistämisestä.

Lisätietoja: vt toimitusjohtaja Riikka Kinnunen, riikka.kinnunen(a)ytpliitto.fi