Ilmoittaudu Ygoforum-seminaariin "Kestävä infrarakentaminen" 7.11. mennessä

Sirpa Komulainen (sirpa.komulainen a ytpliitto.fi), 30.10.2018

Ympäristöteollisuus ja -palvelut YTP, Ygoforum ja Liikennevirasto järjestävät yhdessä kestävää infrarakentamista käsittelevän seminaarin Helsingissä klo 9-13. Ilmoittautumisaikaa on keskiviikkoon 7.11. saakka.

Tutustu seminaarin ohjelmaan (linkki ohjelmaan)

Ilmoittautumiset 7.11. mennessä seuraavasta linkistä: https://my.surveypal.com/Ygoforum-seminaari-14.11.2018-ilmoittautuminen

Ygoforum on laajapohjainen ja puolueeton jäte- ja sivutuotemateriaalien infrarakennuskäytön yhteistyöforum. Sen jäseninä ovat alan toimijoita edustavat organisaatiot. Päätavoitteena on edistää materiaalien kestävää kierrätystä rakennemateriaaleina sekä alan yhteistyötä aihealueen kehittämiseksi.

Lisätietoja seminaarin sisällöstä:
Margareta Wahlström, YGOFORUMin sihteeri, margareta.wahlstrom@vtt.fi

Lisätietoja käytännön järjestelyistä:
Sirpa Komulainen, Ympäristöteollisuus ja -palvelut YTP ry, sirpa.komulainen@ytpliitto.fi