YTP hakee asiantuntijaa

Sirpa Komulainen (sirpa.komulainen a ytpliitto.fi), 24.8.2018

Oletko Sinä Ympäristöteollisuus ja -palvelut YTP ry:n uusi asiantuntija?

Haemme henkilöä, jolla on näkemystä ympäristötoimialasta ja intoa sen aktiiviseen kehittämiseen. Tarjoamme Sinulle monipuolisen työn ja mahdollisuuden päästä vaikuttamaan kiertotalouden toteutumiseen. Asiantuntijan tehtäviin kuuluu yhteydenpito jäsenyrityksiin ja sidosryhmiin, lainsäädännön seuranta ja siihen vaikuttaminen sekä kansallisella että EU-tasolla, jätehuollon ja kierrätyksen kehittäminen ja erilaisiin ajankohtaisiin kehitys- ja selvityshankkeisiin osallistuminen.

Edellytämme:

• ympäristöalan ja kiertotalouden tuntemusta
  • tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa
  • hyviä neuvottelu- ja vuorovaikutustaitoja
  • oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista

Arvostamme:

• käytännön työkokemusta ympäristöalalta
  • yritystoiminnan ja elinkeinoelämän toimintaympäristön tuntemusta
  • kokemusta kansallisesta ja EU-edunvalvonnasta

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 14.9.2018 mennessä sähköpostilla: rekry@ytpliitto.fi.

Lisätietoja tehtävästä: toimitusjohtaja Otto Lehtipuu, 040 862 2014, otto.lehtipuu@ytpliitto.fi

Ympäristöteollisuus ja -palvelut YTP ry on Suomessa toimivien vastuullisten ympäristöalan yritysten edunvalvontajärjestö, joka edistää yritysmyönteistä ja markkinatalouteen perustuvaa toimintaympäristöä sekä vahvistaa alan yritysten kilpailukykyä. YTP:n tavoitteena on kiertotalous, jossa suomalaiset yritykset menestyvät.